Romantic couple dating in pub

Oblečení na první rande: Jak vybrat vhodný outfit a být sebevědomý

Komentáře: 0

Jestliže vás čeká první rande, bude to chtít i módní outfit, který zaujme vašeho nápadníka či nápadnici. Že nevíte, co zrovna frčí? Nemusíte si zoufat, my vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi.

Jak vytvořit elegantní outfit na první rande?

Pokud se chystáme na první rande do města či na večeři, můžeme si na něj připravit elegantní outfit. A jak by měl vypadat? Není to zase tak složité. Abychom působili sebevědomě, chce to trendy kousky, v kterých budeme nepřehlédnutelní. V letošní sezóně budou in zejména plisované a trapézové sukně. Ženy a dívky by měly vsadit na ty s vysokým pasem. Ty je totiž opticky zúží a zeštíhlí. To stejné platí pro plátěné kalhoty. In budou kalhoty typu chino. Na ty mohou vsadit i pánové. Dámy a dívky pak mohou oblékat na první rande i rafinované šaty s průstřihy. Ty mohou být v dekoltu, ale také v oblasti boků či v oblasti šíje. Ženy i muži si pak oblíbili také oblečení na první rande s třpytivými dekorativními prvky. Ty lze totiž snadno sladit i s lesklými prvky na obuvi nebo se šperky. V kurzu budou letos i kožené módní doplňky. Do outfitu tak nezapomeňte zařadit módní koženou kabelku nebo tašku přes rameno. Vyšperkovat pak můžete outfit i za pomoci koženého pásku a kožené obuvi. In budou pánské a dámské polobotky a sandály. Elegantní outfit by měl zahrnovat i módní barvy. V letošní sezóně budou hrát prim ty přírodní a pastelové. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. Černá a bílá jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. Ženy by pak neměly zapomínat ani na dámské parfémy. I pánové se jich nemusí bát. Vsaďte na svěží vůně, kterým málokdo odolá.

Jak může vypadat trendy sportovní outfit na první rande?

Jestliže bude vaše první rande probíhat v sportovním duchu, bude to chtít vytvořit na schůzku módní outfit v sportovním stylu. Letos budou v kurzu trička s potiskem. Volit můžete slim fit i regular fit střih. Muži a ženy, kteří mají štíhlou postavu, mohou volit triko v slim fit střihu. To totiž perfektně obepne jejich křivky. Máte-li nějaké to kilo navíc, vsaďte spíše na regular fit verzi oblečení. Ta je vzdušnější a v oblečení se tak budete cítit příjemně a sebevědomě. A přesně o to nám na první schůzce jde. Jedině v pohodlném oblečením, v kterém se budeme cítit tzv. sví, můžeme působit přirozeně a uvolněně. Pak uděláme na potencionálního partnera jistě dobrým dojem. Do sportovně laděného outfitu se bude hodit i polo triko s úhledným límečkem. Obléci pak můžeme i trendy teplákovou soupravu. Ano, čtete správně. Teplákové kalhoty a mikiny už dávno nepatří pouze na gauč. S klidem si ji tak můžete vzít i na první rande, které bude probíhat např. na některém sportovní stadióně. Outfit pak vyšperkujte k dokonalosti za pomoci sneakersů.

Jak může vypadat módní outfit na rande ve stylu tzv. nedbalé elegance?

Dáváte-li přednost ležérním outfitům, vsaďte letos na džíny s vysokým pasem a s tzv. roztrhanými koleny. Ty budou totiž opravdovým trhákem. Outfit pak můžete doladit stylovou košilí s knoflíky. Ležérní outfit pak můžete vyladit módními kotníčkovými sneakersy. Pokud bude venku teplo, můžete do outfitu přidat delší šortky s vysokým pasem. Jako svršek vám pak bude slušet tank top. I outfitům ve stylu nedbalé elegance můžete vybírat kožené módní doplňky. Ty totiž ležérnímu outfitu dodají ten správný šmrnc.

Nabídka nemovitostí

Nové články