Ložní prádlo - funkčnost a dekorace v jednom

Ložní prádlo – funkčnost a dekorace v jednom

Komentáře: 0

Asi nejlepším způsobem, jak osvěžit design ložnice, je pořídit si nové ložní prádlo. Dnešní obchody s bytovým textilem nabízejí obrovské množství nejrůznějšího ložního prádla. Může být v různých barvách, materiálech a velikostech. Barva a materiál ložního prádla může ovlivnit design celé ložnice.

V dobře sladěném prostoru se budete cítit příjemněji a radostněji. Existuje široká škála bavlněného ložního prádla – od chladivého a uklidňujícího po odvážné a světlé. Návrháři interiérů navrhují rozmanitost, která vyhovuje vkusu každého. Než se tedy vydáte do království snů, podívejte se na naše návrhy na design povlečení.

Navíc ložní povlečení dokáže změnit interiér ložnice jako mávnutím kouzelného proutku. Jeden týden můžete mít ložnici v tmavých a zemitých barvách, a týden na to ji rozzářit pestrými barvami a geometrickými tvary.

Jaké vzory jsou in?

Máte rádi řád a pořádek? Právě pro vás jsou určeny pruhované ložní soupravy. Tato nejnovější móda může vypadat velmi moderně a stylově. Vzor je odvážný a moderní, aby vyhovoval řadě stylů ložnic. Jediným omezením je vybrat jej maximálně ve dvou barvách, protože více barev může vyvolat duhový efekt. Tím by pak byl vhodný pouze do dětského pokoje.

Pro ženštější vzhled si můžete vybrat krásnou květinovou sadu povlečení. Oslavte zahradu a přírodu tím, že si ji přenesete do své ložnice. Květiny lze tisknout různými způsoby, jako je skica nebo ručně malovaná květina nebo jako květina s moderním designem. To přinese romantický a něžný design ložnice. Světlé barvy obvykle dodávají více rovnováhy a klidu, ty pestré pak více energie a radosti. Pokud chcete cítit lidovou duši, můžete si vybrat bavlněné povlečení typu patchwork. Tento druh povlečení vypadá, jako by byl sešitý z různých malých útržků. Skvěle se hodí do ložnic ve venkovském stylu se spoustou dřevěných prvků.

Stejně tak můžete být kreativní, když budete vybírat přehoz na postel. Pokud jich máte několik, můžete tak měnit vzhled vaší ložnice doslova z minuty na minutu. S romantické do rustikální, přes vintage vzhled až po luxusní modernu – to vše vám dokáže správný přehoz na postel jednoduše splnit.

A jak je to s barvami?

Pokud dáváte přednost přirozeným odstínům a jednoduchosti, zamilujete si všechny tlumené odstíny a krémové akcenty v lněném povlečení. Tento přírodní dotek vám poskytne ten nejlepší spánek. Elegantně vypadající ložní povlečení je krásným doplňkem každé ložnice. Může se dobře hodit téměř ke každému designu ložnice.

Nicméně při výběru lužního prádla, či přehozu na postel, je zásadní inspirace a bohatý výběr. Začít můžete třeba na https://www.sinsay.com/cz/cz/, kde naleznete moderní styly a trendy v ložním prádle.

Jak vlastně vybírat?

Pokud si na jednobarevný vzhled moc nepotrpíte, můžete se poohlédnout po povlečení v přírodních barvách s vyšívanými ornamenty. Může být ozdoben základními tvary, jako jsou čtverce, diamanty, kruhy, nebo může mít orientální ornamenty. Ve skutečnosti jsou orientální ozdoby tradičními motivy ložního prádla. Ložnice bude vypadat svěže a živě, pokud zvolíte květinová, okrasná a zářivě barevná prostěradla v kombinaci se zdobeným kobercem nebo ručně vyráběnou šatní skříní. Při výběru barev a designu ložního prádla myslete na to, jak se cítíte a jak se chcete cítit ve své nejvíce relaxační oblasti. To vám pomůže vybrat nejvhodnější položky pro návrh ložnice.

Nabídka nemovitostí

Nové články