DCIM100MEDIADJI_0272.JPG

Skladujte zboží na vlastním pozemku v pronajaté hale

Komentáře: 0

Jste firma, která potřebuje rozšířit své skladovací prostory a máte k dispozici pozemek. Pak jistě přemýšlíte nad výstavbou vlastního skladu. Jenže postavit skladovací budovu není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Nejen, že výstavba je v dnešní době poměrně finančně náročná, ale navíc je spojena s běháním po úřadech. A to nebaví nikoho. Naštěstí je tu ideální řešení. Pronájem plachtových skladovacích hal.

Pronajměte si stan na skladování

Ať už potřebujete skladovat vyrobené zboží, sháníte sklad na materiál, ze kterého vyrábíte nebo potřebujete zajistit kryté stání pro těžkou techniku, řešení je snadné. Stačí si pronajmout plachtovou halu ve velikosti, která bude přesně vyhovovat vašim potřebám. Jediné, co potřebujete je rovný pozemek, kam halu umístíte. Není potřeba žádné stavební povolení s ním spojené běhání po úřadech. Zkrátka opravdu stačí mít jen vhodné prostory. Svoje nebo v nájmu. To je v podstatě na vás.

Pak už stačí jen vybrat tu pravou halu pro vás a objednat si ji. Halu si můžete pronajmout jen na pár měsíců, na sezónu nebo klidně na delší dobu. Je to jen na vás a na dohodě. Halu vám rádi přivezeme na místo, kde ji budete stavět. S výstavbou si poradí opravdu každý, ale pochopitelně nabízíme také možnost kompletní montáže. Buďte si jisti, že je opravdu rychlá a skladovací prostory budete mít k dispozici během pár hodin.

Plachtové haly jsou levným řešením

Ať už hovoříme o pronájmu plachtových hal nebo o jejich nákupu, vždy jde o levné a ekonomické řešení. V podstatě jde o finančně nejdostupnější řešení skladovacích prostor pro nejrůznější odvětví. A ačkoliv jde o plachtové haly, nemusíte se bát, že by to bylo řešení pouze na léto. Pochopitelně není problém do haly nainstalovat topení, případně v létě klimatizaci.


Bát se nemusíte ani počasí. Plachtové haly mají opravdu velkou stabilitu a konstrukce je dostatečně pevná, aby odolala i většímu větru nebo bouřce. Stejně tak si haly poradí se sněhovou nabídkou. Buďte si jisti, že plachtové skladovací haly splňují požární bezpečnost a je možné je používat pro celoroční provoz. Ostatně přesvědčte se sami.

Pozdější odkup není problém

Rozhodli jste se, že si od nás pro začátek halu jen pronajmete a případně si ji později koupíte? Ano. I to je možné. Můžete si dát čas na rozmyšlenou. Třeba půl roku. Vyzkoušet vlastnosti skladovací plachtové haly a později si ji za výhodných podmínek od nás odkoupit. Ideální řešení pro všechny, kteří se nemohou rozhodnout, zda je pro ně lepším řešením nákup nebo pronájem.

V případě, že se rozhodnete rovnou pro koupi haly si můžete vybrat jakou barvu bude opláštění mít. Vyrábíme především bílé haly, ale k dispozici jsou také různě barevné plachty. A to ještě není vše. Pokud potřebujete na halu natisknout logo nebo nějakou reklamu pro svou firmu, není problém. Stačí se s námi domluvit a my rádi připravíme potisk plachtové haly podle vašich představ.

Nabídka nemovitostí

Nové články