6-360-slobody-1

Tyčové vysavače s mopem: Snadnější údržba domácnosti

Komentáře: 0

Vybrat správný vysavač se mnohdy může zdát jako oříšek. Pokud hledáte praktického pomocníka, který vám umožní snadný úklid v každém koutu domácnosti, pak zvolte tyčový vysavač.

Jednoduché vysávání

Hlavní výhodou tyčového vysavače jsou jeho kompaktní rozměry. Úklid s ním zvládnete hravě, a to i v těžko dostupných místech. Zařízení s baterií představuje praktickou volbu – nebude vám nikde překážet kabel. Nabízí se spousta skvělých funkcí, například různé režimy vysávání či rozmanité kartáče, a to i pro údržbu srsti vašeho domácího mazlíčka. Další z praktických funkcí, které jistě oceníte, je osvětlení na hubici. Díky tomu vám žádné nečistoty neuniknou.

Kombinace vysavače s mopem

Údržba podlahy není jen o vysávání, ale i o vytírání. To zabere spoustu času, zejména pokud v domácnosti nemáte žádné koberce. Ovšem tyto dvě činnosti můžete spojit do jedné – tyčové vysavače s mopem zvládnou vysávat i vytírat najednou. Díky tomu zvládnete celý proces rychleji. Jde o skvělou pomůcku, pokud chcete mít perfektně čisté podlahy, ale nechcete pravidelně trávit dlouhé hodiny úklidem.

Robotické vysavače

Pokud toužíte po úklidu zcela bez starostí, pak se nabízí robotické vysavače s mopem. Postarají se o důkladné vysátí i vytření podlahy. Nabízí se přitom modely se skvělými funkcemi. Kromě těch základních jako je výběr místností pro čištění či různé stupně dávkování vody se hodí i turbo režim pro vysávání koberců či vysušení podlahy po vytírání. Robot se o vše postará za vás. Stanice vysavače nemusí sloužit jen k dobíjení zařízení – ty nejmodernější modely umí i vyčistit zásobník či očistit mop. Můžete se tak spolehnout na ty nejlepší výsledky.

Udržování pořádku v zařízené domácnosti může ukrojit velkou část vašeho volného času. Je důležité si tyto činnosti usnadňovat. Se správně zvoleným vysavačem můžete úklid zvládnout zcela bez práce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nabídka nemovitostí

Nové články