25dv3sea614gu4a

Nedokážete se vzdát živého stromku? Zkuste 3D vánoční stromečky!

Komentáře: 0

Vůně živého vánočního stromečku je nezaměnitelná. Vnese do domácnosti kouzelnou atmosféru a spojí vás s přírodou. Vyplatí se však investovat rok co rok do živého stromku, když i bez toho je výdajů více než dost?

Přirozeně působící 3D vánoční stromečky jsou kompromisem, jak mít elegantní a cenově dostupný vánoční stromek rok co rok, ale bez každoročních výdajů.

Rozdíl mezi tradičním a 3D vánočním stromečkem

I když vánoční stromky s 3D efektem nejsou na trhu nijakou novinkou, české domácnosti se pořád uchylují k živým nebo tradičním umělým stromečkům. Živé lákají neodolatelnou vůní a tradiční PVC stromky zas bezkonkurenčními cenami. Pokud se však nad cenou umělých stromečků zamyslíte detailněji, uvědomíte si, že je přímo úměrná jejich kvalitě.

Vánoční 3D stromky se vyrábějí pokročilejšími výrobními technologiemi z odolného polypropylénu, díky kterému získává jehličí třírozměrný tvar podle toho, o jaký typ stromku se jedná. Polypropylén se nalévá do forem, z nichž se pak vyklápějí hotové větvičky, které tvoří s třírozměrným jehličím jeden celek. Vnitřek stromku už tvoří klasické ploché PVC jehličí, které má stromek opticky zahustit. Protože jej však do velké míry překryjí vaše vánoční ozdoby, je málo viditelné.

Vánoční atmosféra s moderním prvkem výzdoby

Vymodelovat se dá nejen jehličí na vánoční stromek, ale i na 3D girlandu nebo 3D věnce. Můžete se tak těšit z jedličky, ze smrku i borovice různých tvarů i provedení. Někomu možná padne do oka zasněžený umělý stromek se zabudovaným LED osvětlením, na který už není potřeba přidávat další světelné řetězy. Vaše návštěvy na první pohled nerozeznají, zda jsou vaše dekorace živé nebo umělé. I na vánoční stromeček s 3D efektem je třeba podívat zblízka, abyste si uvědomili, že jde o menší „podvod“. Stromky a jiné 3D produkty jsou moderním prvkem domácnosti a dříve či později možná úplně nahradí tradiční PVC vánoční stromečky.

Skládání 3D umělého stromečku

Manipulace s full 3D vánočním stromkem je snadná. Po vyndání stromečku z krabice stačí vymodelovat větvičky podle vašeho vkusu a trochu je přetřít vlhkým hadříkem, abyste je zbavili prachu. Po sezoně stromek v rozloženém stavu zabalíte do neprůhledného pytle nebo fólie a uložíte jej na tmavé a suché místo, kde může zůstat až do další sezony. Čím více budete s větvemi nebo se samotným stromečkem manipulovat, tím rychleji se opotřebuje, proto při modelování buďte mírní. Nepoužívejte moc síly, aby se stromek nedeformoval nebo na některém místě nezlomil. Při správné starostlivosti vám může tento takovýto umělý vánoční stromek vydržet deset i více let, a tak tuto investici nikdy nebudete litovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nabídka nemovitostí

Nové články