kler-libretto_w188_cerna

Nápad na uspořádání obývacího pokoje nábytkem KLER

Komentáře: 0

Obývací pokoj je klíčovou místností v domě, kde trávíme čas s rodinou, přáteli a relaxujeme po náročném dni. Správný výběr nábytku je zásadní pro vytvoření pohodlného a esteticky příjemného prostoru. Nábytek značky KLER je známý svou kvalitou, komfortem a elegancí. Zde je několik tipů, jak uspořádat obývací pokoj nábytkem KLER a jak vybrat správnou pohovku pro váš domov.

Jak vybrat správnou pohovku pro váš obývací pokoj

Výběr pohovky je jedním z nejdůležitějších kroků při zařizování obývacího pokoje. Pohovka musí být pohodlná, stylová a přizpůsobit se vašim potřebám. Podívejme se na různé typy pohovek, jejich výhody, jak vybrat správnou velikost a tvar a trendy v designu pohovek.

Různé typy pohovek a jejich výhody

  1. Modulární pohovky: Modulární pohovky, jako například kolekce Opera od KLER, poskytují flexibilitu v uspořádání. Můžete si sestavit pohovku podle vlastních potřeb, ať už preferujete rohovou sestavu nebo podélné uspořádání. Výhodou je možnost přidávat nebo měnit moduly podle potřeby, což umožňuje maximální přizpůsobení prostoru.
  2. Rohové pohovky: Rohové pohovky jsou ideální pro větší obývací pokoje nebo pro ty, kteří chtějí maximálně využít prostor. Poskytují dostatek místa k sezení a často nabízejí i další funkce, jako jsou úložné prostory nebo rozkládací lůžko. Kolekce Libretto nabízí různé rohové sestavy s možností levého nebo pravého uspořádání.
  3. Pohovky s relaxačními funkcemi: Pro ty, kteří hledají maximální komfort, jsou ideální pohovky s relaxačními funkcemi. Tyto pohovky umožňují nezávislé zvedání opěrky hlavy a nohou, často ovládané elektricky, což zajišťuje pohodlný odpočinek. KLER nabízí například kolekci Capriccio, která zahrnuje relaxační křesla s nastavitelným sklonem opěrky hlavy.
  4. Ottava Limitovaná edice: Ottava je široká, nízko postavená pohovka s dominantními sedáky a masivními zády, vybavená nastavitelnými opěrkami hlavy. Tato pohovka se vyznačuje elegancí, plností a hloubkou. Sestavy obsahují dvou až tří místné pohovky, moduly s rohovou sestavou, úložný prostor v rohové variantě, kovové nohy a možnost nezávislého prodloužení sedáku.

Jak vybrat velikost a tvar pohovky

Při výběru velikosti a tvaru pohovky je důležité zvážit několik faktorů:

  1. Velikost místnosti: Velikost pohovky by měla být úměrná velikosti obývacího pokoje. V menších místnostech se lépe hodí menší pohovky nebo modulární sestavy, které lze přizpůsobit. Naopak ve větších prostorech mohou být ideální velké rohové pohovky nebo pohovky do tvaru U.
  2. Rozvržení místnosti: Zvažte, jak je místnost uspořádána a kde budou umístěny další kusy nábytku, jako je konferenční stolek, křesla nebo televizní komoda. Pohovka by měla umožňovat snadný pohyb po místnosti a měla by být umístěna tak, aby byla centrálním bodem prostoru.
  3. Počet osob: Při výběru pohovky také zvažte, kolik osob ji bude pravidelně používat. Pro větší rodiny nebo pro ty, kteří často hostí návštěvy, jsou vhodnější větší pohovky nebo sestavy, které poskytují dostatek místa k sezení.

Trendy v designu pohovek

  1. Minimalismus a čisté linie: Moderní pohovky často zdůrazňují jednoduché a čisté linie bez zbytečných ozdob. Tento styl je ideální pro ty, kteří preferují elegantní a nenápadný design.
  2. Kombinace materiálů: Trendem je také kombinace různých materiálů, jako je kůže, látka a dřevo. Tato kombinace přidává pohovce texturu a hloubku, což zvyšuje její vizuální přitažlivost.
  3. Funkčnost a pohodlí: Pohodlí je stále na prvním místě, a proto jsou velmi populární pohovky s různými relaxačními funkcemi. Elektricky ovládané opěrky hlavy a nohou, integrované úložné prostory a dokonce i vestavěné chladničky nebo USB porty jsou častými prvky moderních pohovek.

Příklady pohovek KLER

  • Opera: Modulární pohovka s bohatou výbavou, která zahrnuje nastavitelné opěrky hlavy a nohou, ovládané elektricky. Tato pohovka je ideální pro ty, kteří hledají maximální pohodlí a flexibilitu v uspořádání.
  • Libretto: Elegantní a pohodlná pohovka s kovovými nohami a možností individuálního sestavení opěrky. Nabízí funkce, které zvyšují komfort a jsou ideální pro odpočinek.
  • Ottava Limitovaná edice: Tato široká, nízko postavená pohovka s masivními zády a nastavitelnými opěrkami hlavy je ideální pro ty, kteří hledají reprezentativní a pohodlný nábytek. Nabízí možnosti úložného prostoru, nezávislé prodloužení sedáku a elegantní kovové nohy.

Showroom a odborné poradenství

V showroomu v OC Modo najdete vše pro vybavení vašeho domova – desítky prémiových kolekcí nábytku do obývacího pokoje, ložnice i jídelny. Odborní poradci pro vybavení interiéru vám ochotně pomůžou s výběrem nábytku s ohledem na vaše preference a dispozice interiéru. Navíc vám připraví nezávaznou vizualizaci vašeho interiéru s novým nábytkem z jejich nabídky, abyste si mohli lépe představit, jak bude váš obývací pokoj vypadat.

Výběr správného nábytku a pohovky může výrazně ovlivnit celkový vzhled a atmosféru vašeho obývacího pokoje. Nábytek KLER nabízí širokou škálu možností, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na styl a pohodlí. Navštivte showroom a nebo zvolte internetový obchod a objevte, jak může nábytek KLER proměnit váš domov.

Nabídka nemovitostí

Nové články