Banka Sparkasse nabízí hypotéku na nemovitost v ČR i možnost spořit s německou státní podporou

Banka Sparkasse nabízí hypotéku na nemovitost v ČR i možnost spořit s německou státní podporou

Komentáře: 0

Hledáte způsob, jak co nejefektivněji spravovat své finance? Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien nabízí široké spektrum atraktivních finančních produktů – od hypotéky s fixací až na 10 let až po investiční spoření a produkty se státní podporou. Tato německá banka mimo jiné nabízí i půjčku ve výši až 90 % z kupní ceny nemovitosti.

Výhody hypotéky v EUR

Mezi nejzajímavější produkty, které Sparkasse nabízí, bezesporu patří hypotéka v EUR. Pokud máte příjmy v eurech, mohl by se vám tento typ hypotéčního úvěru zamlouvat. Poskytne vám stabilitu a ochranu před měnovými výkyvy, což se v době nevyzpytatelných měnových kurzů hodí. Úrokové sazby v eurozóně navíc bývají nižší než ty v České republice, což znamená, že lze ušetřit na úrocích a splátkách.

Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien je známa svými transparentními podmínkami a individuálním přístupem. Každý klient je pro banku důležitý a proto se snaží najít řešení na míru. To znamená, že vám pomohou najít nejlepší možné podmínky hypotéky, které budou odpovídat vašim finančním možnostem a cílům.

Refinancování hypotéky

Pokud již máte hypotéku v České republice a končí vám fixace, můžete u Sparkasse využít možnost refinancování. Jde o skvělou příležitost, jak přejít na výhodnější podmínky. Pro refinancování je však potřeba disponovat příjmy v eurech. Kromě refinancování nabízí banka také modernizační úvěry, které můžete využít na rekonstrukci vaší nemovitosti.

Investiční spoření pod dohledem německých expertů

Chcete-li své úspory zhodnotit, zajímejte se u Sparkasse o investiční spoření. I v případě tohoto produktu se můžete spolehnout na stabilitu a spolehlivost. Německý finanční sektor je známý svou robustní regulací a dlouhodobou stabilitou, což z něj činí bezpečné místo pro vaše investice.

Tým zkušených finančních poradců Sparkasse vám ochotně pomůže s výběrem optimálních investičních nástrojů. Poradí vám, jak efektivně zhodnotit vaše úspory a dosáhnout finanční stability a růstu. Investování do fondů s Sparkasse je výhodným krokem k zajištění vaší finanční budoucnosti.

Spoření se státní podporou

Pro pendlery, tedy lidi, kteří denně dojíždějí za prací do Německa, má Sparkasse v nabídce produkty spořeni se státní podporou. Stavební spoření a důchodové spoření (například Riester-Rente nebo bAV) jsou nastaveny s ohledem na efektivní spoření a zároveň efektivní čerpání výhod státní podpory. Snoubí výhodné úroky s možností státního příspěvku, příspěvkem od zaměstnavatele a daňovými úlevami. To vše může výrazně přispět k růstu vašich úspor a zajištění finanční budoucnosti.

Proč by vaše volba měla padnout na Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien?

Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien si získala renomé pro kvalitu a transparentností služeb. Další předností je pestré spektrum produktů pro širokou škálu klientů. A protože jde o německou banku, pobočky a služby jsou dostupné i osobně.

Tato banka, která je členem silné finanční skupiny Sparkasse, byla založena před více než 200 lety a od roku 2005 působí i v České republice. V roce 2008 otevřela i jednu ze svých kanceláří v Liberci, což dále usnadňuje přístup českým klientům.

Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien nabízí stabilní a výhodné hypotéky, efektivní zhodnocení úspor prostřednictvím investičního spoření a výhody státní podpory pro pendlery. Pokud hledáte spolehlivého finančního partnera, který vám pomůže dosáhnout vašich finančních cílů, Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien vás nezklame.

Více informací najdete na jejich webových stránkách https://www.sparkasse-oberlausitz-niederschlesien.de/cs/home.html.

Nabídka nemovitostí

Nové články