Stylish lamp and candles on white nightstand in room, space for text

LED stolní lampa do každé místnosti

Komentáře: 0

Stolních lampiček není nikdy dost. Hodí se do každé místnosti a mají široké využití. Představují moderní a praktické řešení v souvislosti s vybavením interiéru a jsou kombinací energetické efektivnosti a estetiky.

Uplatnění najdou u čtení knížek v tichém koutku, večerního háčkování v pohodlném křesle, vyprávění pohádek dětem a uspávání, pro vytvoření příjemné večerní atmosféry, stylově vypadají i na kuchyňských linkách či jídelních stolech a chybět by neměly ani v domácí kanceláři. Vybírat lze z nepřeberného množství barev a designů, vybere si úplně každý. 

Stolní lampa je skvělý designový doplněk do každé místnosti, a také jako doplňkový zdroj světla slouží. A proč dát přednost LED lampičce před tou s obyčejnou žárovkou? 

  • LED žárovky mají bezpečný provoz, okamžitý náběh světla a mnohem delší životnost. Dokáží totiž svítit až 25 000 hodin.
  • Jsou ekologické a šetří vaše peníze za elektřinu – ušetří vám 80 až 90 % energie. 
  • Mají mnohem vyšší svítivost, ve srovnání s levnějšími (obyčejnými) žárovkami. 
  • V případě RGB LED žárovek si můžete dokonce sami měnit barvu.
  • Vybrat si můžete moderní, ale i retro design LED žárovek. 

Ideální do dětského pokoje  

LED lampičky s dálkovým ovládáním nebo ovládáním přes mobilní aplikaci vám umožní, že dítěti zhasnete, jakmile usne, a to i z vaší ložnice nebo obýváku. Nemusíte již dítko rušit nebo naopak uslyšíte-li pláč, můžete světlo aktivovat. Protože se jedná o úsporné svícení, nemusíte trnout hrůzou, když dítěti bude lampička svítit delší dobu. Ideální řešení pro děti, které se bojí tmy. Stolní lampa může být ve tvaru zvířátka či oblíbené pohádkové postavičky. 

Šikovné LED lampičky na klipu  Velmi často se v kuchyni instalují LED pásky, přímo pod horní skřínky či poličky, aby byla osvětlená pracovní plocha. Poslední dobou se však těší oblibě i LED lampička na klipu, kterou si podle potřeby upevníte někde v místě, kde chcete pracovat. Využívá se pro čtení, při práci na počítači, ale právě i v kuchyních. 

Nabídka nemovitostí

Nové články